Siirry suoraan sisältöön

Gas Systems, Finland Oy

Kaasulaitteet ja varaosat

Etsitkö tiettyä varaosaa olemassa olevalle kaasupoltinlaitteistolle vai oletko miettimässä koko kaasupoltinlaitteiston uudistamista? Autamme mielellämme yritystäsi löytämään oikeat, laadukkaat kaasulaiteratkaisut ja tuotteet juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tuotteet

Tuotevalikoimastamme löytyviä tuotteita ovat eri laitevalmistajien

Maahantuomme Honeywell Thermal Solutions tuoteperheeseen kuuluvien Eclipsen, Kromschröderin, Maxonin, Elsterin ja Honeywellin kaasulaitteita sekä Fives ITAS ja Dungs tuotteita. Olemme myös Maxitrol laite-edustaja sekä Siemens Partner yritys kaasulaitteissa käytettävien komponenttien osalta.

Lisätietoja:

Varaosaselvitykset

Komponentin valmistuksen loppuessa tai tyypin muuttuessa varmistamme, että asiakkaallemme löytyy hänen laitteistolleen soveltuva korvaava tuote.

Teemme tarvittaessa myös laajempia varaosakartoituksia esimerkiksi kohteisiin, joiden kaasupolttimet ovat olleet toiminnassa jo niin pitkään, ettei niiden alkuperäisiä komponentteja enää valmisteta.

Annamme asiakkaillemme uusiin kohteisiin aina varaosasuosituksen komponenteista, joiden olisi hyvä löytyä asiakkaan omasta varastosta tarpeen tullen.

Siirrettävä kaasukärry