Siirry suoraan sisältöön

Gas Systems, Finland Oy

Teollisuuskaasupolttimet

Emme halua vain myydä yrityksellesi kaasupolttimia vaan haluamme toimia yrityksesi teknisenä yhteistyökumppanina koko laitteiston elinkaaren ajan.

Kaasupoltinvalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja hyvin erilaisiin tarpeisiin, pienistä 15 kW:n polttimista aina kymmenien megawattien tehoisiin laitteisiin.

Tuotteistamme löytyy poltinvaihtoehtoja erilaisille polttoaineille, kuten, maakaasulle, propaanille, butaanille, kaupunkikaasulle ja biokaasulle ja pian myös vedylle.

Olemme toimittaneet kaasupolttimia esim. seuraavien teollisuusalojen tarpeisiin:

Tuotteemme

Maahantuomme Honeywell Thermal Solutions tuoteperheeseen kuuluvia Eclipse, Kromschröder, Maxon ja Hauck kaasupolttimia.

Kromschröder kaasupolttimet ovat vahvimmillaan silloin, kun prosessilta vaaditaan korkeita lämpötiloja. Perinteisesti Kromschröder kaasupolttimia onkin käytetty esim. metalli- ja konepajateollisuuden sekä metallin valmistukseen liittyvissä kohteissa. Eclipse ja Maxon poltinten vahvuudet tulevat parhaiten esiin matalaa lämpötilaa vaativissa kohteissa. Suomessa näitä polttimia on käytetty jo 50-vuoden ajan esim. prosessiteollisuuden ilmankuumennuksessa, nesteiden lämmityksessä sekä lämpökäsittelyuuneissa.

Elster Kromschröderin, Eclipsen ja Hauckin fuusioiduttua vuonna 2015 ja siirryttyä myöhemmin osaksi Honeywell konsernia, tuotemerkkien parhaat ominaisuudet on otettu käyttöön Honeywell Thermal Solutions poltinlaitteistojen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Honeywell Eclipse ja Kromschröder kaasupolttimet

Kaasupoltin

Kaasupoltinlaitteiston valinta

Siirtyminen käyttämään kaasua ja kaasupoltinlaitteiston hankinta on päätös, joka tehdään vuosiksi eteenpäin.

Päätöstä tehtäessä kannattaa miettiä jo etukäteen seuraavia asioita:

Yhteistyö asiakkaan kanssa

Hyvin valitun ja huolletun kaasupoltinlaitteiston käyttöikä on usein vuosikymmeniä. Paras lopputulos syntyy aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakas on paras asiantuntija omaan prosessiinsa liittyvissä kysymyksissä ja me puolestamme haluamme tarjota oman osaamisemme teknisiin ratkaisuihin ja kaasulainsäädäntöön liittyen. Näin asiakkaalle saadaan räätälöityä juuri hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuva turvallinen ja tehokas laitteisto, joka täyttää sekä EU:n että Suomen kansallisen kaasulainsäädännön vaateet.

Kaasupoltinlaitteiston hankinnan yhteydessä teemme asiakkaillemme tarjouksen kriittisistä varaosista ja voimme asiakkaan niin halutessa huolehtia myös laitteiston käyttöönotosta ja määräaikaishuolloista. Meiltä saa myös teknistä tukea laitteiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja tarvittaessa voimme järjestää myös käyttökoulutusta asiakkaan henkilökunnalle.