• Turvallinen, luotettava ja asiantunteva kaasuasennusliike
  • Turvallinen, luotettava ja asiantunteva kaasuasennusliike
  • Turvallinen, luotettava ja asiantunteva kaasuasennusliike

Huoltopalvelut

Nestekaasulaitteistojen sekä maakaasun käyttölaitteiden asennus ja huoltotyöt ovat aina luvanvaraista toimintaa. GAS Systems, Finland Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä A-pätevyysluokan kaasuasennusliike. Olemme tarjonneet Eclipse-kaasupoltinasiakkaillemme huoltopalveluja jo vuodesta 1994 lähtien. Säännöllisesti huollettuna Eclipse-kaasupolttimet ovat erittäin toimintavarmoja ja pitkäikäisiä. Vanhimmat Suomessa edelleen käytössä olevat Eclipse-polttimet on otettu käyttöön jo yli 30 vuotta sitten.

Paineenalennusasemat ja venttiiliryhmät

Toimitamme myös paineenalennusasemat ja venttiiliryhmät kaasupolttimiin.

Monesti ikääntyneessä polttimessa, rikkoutuneen komponentin uusinnan yhteydessä, joudutaan tekemään putkistomuutoksia. Tässä yhteydessä kannattaa miettiä, onko aihetta uusia koko venttiiliryhmä ja päivittää osat. ja turvalaitteet samalla nykyvaateiden mukaisiksi

Kaasulainsäädäntöä on viimeisten vuosikymmenten aikana uudistettu voimakkaasti. Pyrimme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittämään heidän käytössään olevia laitteistoja ja huolehtimaan siitä, että turvallisuustaso ei laske. Päämiehemme Eclipse rakentaa poltinlaitteet EN 746-2 standardin mukaisesti.

Poltinohjauskeskukset

Toimitamme poltinohjauskeskuksia kaasupolttimiin.

Usein tuotantokoneissa näkee poltinohjausjärjestelmiä, joissa saatavilla on vain yksi yhteinen ”poltinhäiriö”-tieto, josta käyttäjän pitäisi ymmärtää mitä lähdetään korjaamaan.

Toimittamissamme poltinohjauskeskuksissa huolehdimme siitä, että laitteen käyttäjä saa selkeät, toimintavarmat laitteet joissa on erilliset häiriötiedot. Tällöin vianhaku helpottuu, nopeutuu ja tuotantolaitteisto saadaan nopeasti takaisin toimintaan.

Laitekoulutukset

Järjestämme asiakkaillemme koulutuksia Eclipse-kaasupoltinten käyttöön, huoltoon ja vianhakuun liittyen.

Vianhakukoulutusta kannattaisi järjestää kunnossapitoväelle säännöllisesti, jolloin laitteistossa mahdollisesti ilmenneitä vikatilanteita voitaisiin kartoittaa ja miettiä miten ne vältetään. 

Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää teknisistä palveluistamme!

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Teollisuuskaasupolttimet

Nestekaasuhöyrystimet
Lämmönvaihtimet
 Valvontapaneelit ja venttiiliryhmät
 Varaosat ja palvelut
 Tekniset palvelut ja huolto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

GAS Systems, Finland Oy
Vahijärventie 25 A
07510 VAKKOLA

Y-tunnus: 0972586-8
Puh: 019-6630314

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

GAS Systems, Finland Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.