Siirry suoraan sisältöön

Gas Systems, Finland Oy

Nestekaasuhöyrystimet

Teollisessa käytössä nestekaasun höyrystämiseksi kaasumaiseen muotoon tarvitaan käytännössä aina höyrystintä. Maahantuomme amerikkalaisen Algas-SDI:n nestekaasuhöyrystimiä ja maakaasun varapolttoainelaitteita. Algas-SDI:n tuotteita on tuotu Suomeen vuodesta 2004 alkaen ja niitä on käytössä sadoissa eri kohteissa ympäri Suomen.

Höyrystimen valinta

Kun höyrystinhankintaa aletaan suunnitella, tärkein asia on määritellä tarvittava teho eli kuinka monta kiloa kaasumaista kaasua tarvitaan tunnissa. Algas-SDI tuotteista löytyy CE hyväksyttyjä höyrystimiä tehoalueille 25-1500 kg/h.

Toinen valintaan vaikuttava seikka on, mitä energiaa höyrystimen lämmittämiseen halutaan käyttää. Onko käyttökohteessa esim. saatavilla sähköä? Tällöin voidaan valita sähkötoiminen kuivahöyrystin, jonka huolto- ja tilantarve on vähäistä. Jos taas sähköä ei ole, vaihtoehtona on avoliekkilämmitteinen, nestekaasulla toimiva höyrystin. Tarvittaessa Algas-SDI:n valikoimasta löytyy myös vesi- ja höyrylämmitteisiä laitteita.

Varaosien nopea saatavuus ja tekninen tuki laitteen käyttöön liittyvissä kysymyksissä ovat myös asioita, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Pyrimme pitämään varastossamme Askolassa mahdollisimman laajan valikoiman höyrystinvaraosia sekä tällä hetkellä tuotannossa oleville että jo tuotannosta poistuneille höyrystintyypeille. Tarjoamme myös teknistä tukea laitteen käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Algas-SDI -höyrystimiä

Zimmer

Zimmer
Zimmer, höyrystin

Torrexx, TX

Torrexx kuivahöyrystin

Hydrexx, HX

Hydrexx höyrystin

Direct Fired Vaporizer, DF

Direct Fired höyrystin

Maakaasun varapolttoainelaitteet

Maakaasun varapolttoainelaitteet

Algas SDI valmistaa myös useita eri tyyppisiä maakaasun varapolttoainelaitteita.

Laitteisto sekoittaa ilmaa ja nestekaasua, josta saadaan lämpöarvoltaan maakaasun veroista polttoainetta.

Lisätietoja: https://algas-sdi.com/natural-gas-sng/mixers/