Huoltopalvelut

Nestekaasulaitteistojen sekä maakaasun käyttölaitteiden asennus ja huoltotyöt ovat aina luvanvaraista toimintaa. GAS Systems, Finland Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä A-pätevyysluokan kaasuasennusliike. Olemme tarjonneet Eclipse-kaasupoltinasiakkaillemme huoltopalveluja jo vuodesta 1994 lähtien. Säännöllisesti huollettuna Eclipse-kaasupolttimet ovat erittäin toimintavarmoja ja pitkäikäisiä. Vanhimmat Suomessa edelleen käytössä olevat Eclipse-polttimet on otettu käyttöön jo yli 30 vuotta sitten.

Paineenalennusasemat ja venttiiliryhmät

Toimitamme myös paineenalennusasemat ja venttiiliryhmät kaasupolttimiin.

Monesti ikääntyneessä polttimessa, rikkoutuneen komponentin uusinnan yhteydessä, joudutaan tekemään putkistomuutoksia. Tässä yhteydessä kannattaa miettiä, onko aihetta uusia koko venttiiliryhmä ja päivittää osat. ja turvalaitteet samalla nykyvaateiden mukaisiksi

Kaasulainsäädäntöä on viimeisten vuosikymmenten aikana uudistettu voimakkaasti. Pyrimme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittämään heidän käytössään olevia laitteistoja ja huolehtimaan siitä, että turvallisuustaso ei laske. Päämiehemme Eclipse rakentaa poltinlaitteet EN 746-2 standardin mukaisesti.

Poltinohjauskeskukset

Toimitamme poltinohjauskeskuksia kaasupolttimiin.

Usein tuotantokoneissa näkee poltinohjausjärjestelmiä, joissa saatavilla on vain yksi yhteinen ”poltinhäiriö”-tieto, josta käyttäjän pitäisi ymmärtää mitä lähdetään korjaamaan.

Toimittamissamme poltinohjauskeskuksissa huolehdimme siitä, että laitteen käyttäjä saa selkeät, toimintavarmat laitteet joissa on erilliset häiriötiedot. Tällöin vianhaku helpottuu, nopeutuu ja tuotantolaitteisto saadaan nopeasti takaisin toimintaan.

Laitekoulutukset

Järjestämme asiakkaillemme koulutuksia Eclipse-kaasupoltinten käyttöön, huoltoon ja vianhakuun liittyen.

Vianhakukoulutusta kannattaisi järjestää kunnossapitoväelle säännöllisesti, jolloin laitteistossa mahdollisesti ilmenneitä vikatilanteita voitaisiin kartoittaa ja miettiä miten ne vältetään. 

Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää teknisistä palveluistamme!

Kiinnostuitko tuotteistamme?

  •  Teollisuuskaasupolttimet
  •  Nestekaasuhöyrystimet
  •  Lämmönvaihtimet
  •  Valvontapaneelit ja venttiiliryhmät
  •  Varaosat ja palvelut
  •  Tekniset palvelut ja huolto

Kerro meistä kavereillesi